Cautare

12574 de rezultate pentru "dr coica psd 2010" (7.21 secunde)
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Potrivit evidentelor Biroului Europol din Italia, Dragos Cristian Sorica a fost anchetat in 2008 si 2010 pentru conspiratie, falsificare de carduri, fraude informatice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Epoca ghionturilor administrate pe-nfundate si a injuraturilor macinate intre dinti a apus in PSD.
Reformarea PSD, partid aflat acum in opozitie, va fi demarata tot de vechile structuri interne si tot la indicatiile lui Ion Iliescu.
Pentru ca punctul cu 45% din pensie, daca s-ar fi votat, presupunand ca vine PSD la putere in 2012, Victor Ponta avea o problema: ... Stie foarte bine ca partidul lui a facut o negociere, stie ca seful grupului parlamentar PSD a fost cel care a initiat negocierea.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Curtati de PSD, maghiarii raman credinciosi Aliantei „D.A.” Puse la zidul anticipatelor de catre Traian Basescu, partidele politice si-au convocat, ieri, forurile de conducere pentru a vedea ce se mai poate face.
Conducerea PSD s-a intrunit in aceasta saptamana la Bran pentru a pune la punct, in liniste, strategia pe care o va folosi pentru a contracara actiunile formatiunilor politice din Coalitie.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. El sustine ca are documente privind interventiile PSD in acest sens la Bruxelles. Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Acest scenariu s-a dovedit a fi unul de succes in filiala Bucuresti a PSD si a rulat de doua ori pana acum. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu s-a pronuntat din nou luni seara, la o emisiune televizata, in favoarea unei aliante dintre PNL si PSD, el invocand modelul ucrainean, al coabitarii dintre fostii inamici din "Revolutia portocalie", Viktor Iuscenko si Viktor Ianukovici.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, in deschiderea scolii de vara a partidului de la Vatra Dornei, ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa reporneasca motoarele pentru a inlatura actuala Putere.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD Iasi, ca PNL "se va sparge", iar "Alianta portocalie va disparea fizic".
google-analytics.com